26 aug. 2013

Stilla augustiafton vid Trummen

Efter att i kväll på verandan ha njutit av den värmande nedåtgående solen tillsammans med hustrun och ett par koppar kaffe bestämde vi oss för en cykeltur till Trummen. Så gott som spegelblank, slottet solbelyst och fåglar som satt stilla på stenarna. Fantastiskt kväll och fantastiskt att ha sådan miljö i direkt anslutning till stan!
4 kommentarer:

 1. Dina bilder visar en fantastisk sensommarkväll. Totalt blankt vatten, speglingarna är knivskarpa. Vi har haft likadant väder och det är bara att tacka och ta emot/Brita.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en otroligt fin kväll. En sådan kväll gör extra gott när semestern är slut och man jobbat någon vecka. Dagen efter var lika fin, men då blev det inga bilder tagna. Ha det bra! /Ulf

   Radera
 2. Hej Ulf! Härliga bilder från en fin kväll. Har man byggt någon ny bro till Teleborgs slott, eller är det en brygga tro?

  Favorit ett är bild ett. Det är en skön harmoni i bilden och förgrunden passar mycket bra. Det blir som två horisontella mörkare band i bilden. Kvällsljuset är toppen.

  Favorit två blir bild fyra. Fågeln sitter jättefint på stenen och har en perfekt reflexion. Lägg sedan till en fin förgrund med grässtrån som blir kortare ju längre åt höger man kommer och precis ger plats åt fågeln samt de lite lustiga speglingarna av uppochnervända hus i överkanten - ja då får man en fullträff!

  Hälsningar
  Bjarne

  SvaraRadera
 3. Go' kväll Bjarne! Det går sedan något år att ta sig runt hela Trummen tack vare den bro du ser på bilden. En mycket fin liten runda, inte riktigt så långt som runt Växjösjön, men väl så fin! Turen med kameran ner till Trummen var inget jag hade planerat utan tanken dök upp när vi drack kvällskaffet. Hade tankar på solbelyst slott och kaveldun, men fick bonusutdelning genom den stilla sjön. Ha en bra vecka! /Ulf

  SvaraRadera