9 apr. 2012

Fler fåglar och lite annat från Växjösjön

Strandskata, skrattmås och skata. De är kanske inte de mest exotiska fåglar man kan tänka sig men även de mest vardagliga av de flygande vännerna är trevliga att betrakta och fotografera en tidig skärtorsdagsmorgon vid Växjösjön!





Ett prasslande bland torra löv och torrt gräs avslöjande en alert ekorre, som efter en kort stund for upp i ett träd. En bit upp stannade den upp ett flyktigt ögonblick, verkade som om den tvekade vilken väg den skulle välja.

Det finns mycket annat än fåglar och djur som om kan fånga blicken i arla morgonstund i naturen. Ett alhänge i morgonljus tycker jag kan liknas vid en vacker berlock!

2 kommentarer:

  1. Man kan tydligen inte redigera skrivfel i tidigare publicerade inlägg - nåja "koppingarna" tar nog inte illa upp för det...

    Här blir i alla fall favoritbilden den första. Jag är nog lite svag för speglingar. Jag hade bara önskat lite mer luft längst ner, men annars är det en mycket fin bild i vackert ljus där fåglarnas färger och teckning kommer fram fint. En enkel men snygg komposition.

    SvaraRadera
  2. Erik Simonsson2012-04-19 23:21

    Bilden på strandskatorna är riktigt fin, vilken känsla. En bild att titta på en mörk November-morgon !!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.